“Het is maar goed dat mensen het monetaire- en banksysteem niet begrijpen. Ik denk dat als ze dat wel deden, morgenochtend meteen de revolutie zou uitbreken. ”

Henry Ford

Derivaten

Vanzelfsprekend heeft de Kunst Reserve Bank ook afgeleide producten. Bij ons zijn dat alleen geen schimmige speculaties met fictieve waarden, maar tastbare goederen waarmee je werkelijk iets in huis haalt.

Display voor 4 munten

Een chique manier om de complete serie van één kunstenaar te presenteren. Zowel met standaard als een haakje om op te hangen. Op achterzijde kleine foudralen voor de bijhorende certificaten.
Kleur: bordeauxrood velours

€ 15.00 (€ 12.40 excl. BTW)

Display rood

Stijlvolle display voor één munt. Met standaard en op achterzijde foedraal voor bijhorend certificaat. Kleur: Rood velours.

€ 9.99 (€ 8.26 excl. BTW)

Display blauw

Stijlvolle display voor één munt. Met standaard en op achterzijde foedraal voor bijhorend certificaat. Kleur: Blauw velours.

€ 9.99 (€ 8.26 excl. BTW)

Display groen

Stijlvolle display voor één munt. Met standaard en op achterzijde foedraal voor bijhorend certificaat. Kleur: Groen velours.

€ 9.99 (€ 8.26 excl. BTW)

Ledenmunt

Iedereen die een reservemunt bezit, is tevens lid en mede-eigenaar van de coöperatieve Kunst Reserve Bank. Kunt u zich geen reservemunt veroorloven, maar wilt u het experiment wel steunen? Dan kunt u ook gewoon lid worden van de coöperatie. Het lidmaatschap geldt voor het leven en komt in de vorm van een ledenmunt ontworpen door Melle Hammer.

Zolang het experiment loopt, krijgt u als filiaalhouder een bonus van 10% voor iedere munt die via uw filiaal wordt besteld. Stelt u uw filiaal ook open voor publiek dan wordt dit zelfs verhoogd tot 20%!

€ 25.00 (€ 20.66 excl. BTW)

Houtsnede IK VERKLAAR

Een keiharde maatregel na de crisis van 2008 is dat bankiers tegenwoordig verplicht zijn een integriteitsverklaring te ondertekenen. Speciaal voor de Kunst Reserve Bank heeft Ron Peperkamp een (licht aangepaste) versie ontworpen. Van deze houtsnede (60 x 100 cm) zijn 25 exemplaren met de hand gedrukt. Een must voor consciëntieuze kunstenaars, kunstliefhebbers... en natuurlijk voor bankiers!

€ 265.00 (€ 250.00 excl. BTW)

Houtsnede IK VERKLAAR - ingelijst

Print, inclusief passepartout en aluminium lijst.

 

€ 393.25 (€ 325.00 excl. BTW)

Poster

Op veler verzoek zijn er reproducties van deze houtsnede gedrukt. Voor slechts € 10 ontvangt u een door de initiatiefnemer van de bank gesigneerd exemplaar.

€ 9.99 (€ 8.26 excl. BTW)

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl